jouw gids in Antwerpen

Natacha is door haar jarenlange ervaring als gids, schrijver en organisator van verschillende activiteiten de geknipte persoon om je te begeleiden in Antwerpen.

Natacha Van de Peer – Mijn verhaal

Op 20-jarige leeftijd deed ik mijn eerste gidservaring op, in de kathedraal van Antwerpen. Ik had ondertussen mijn eerste jaar architectuur aan de Antwerpse Academie doorlopen en dacht dat het gidsen me zou helpen bij het presenteren van projecten tijdens mijn studie. De toekomst zou anders lopen.

De opleiding architectuur liep niet zoals gepland, waardoor ik ook nog een studie industriële wetenschappen begon. Ondertussen had ik ook het basisdiploma voor gids gehaald en een studie begonnen in de kunstgeschiedenis.

Alle diploma’s werden gehaald en er waren fantastische projecten aan welke ik mocht meewerken, zoals de opening van het MAS en rondleidingen in het Havenhuis in opbouw. Sinds enkele jaren werk ik voltijds als ambassadeur voor mijn stad, graag tot ergens in Antwerpen.

“Anthony took my idea and helped me turn it into a profitable company in less than four months!”

Why Work With Me?

Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula 

Rondleidingen voor andere organisaties

Natacha werkt niet alleen haar eigen rondleidingen uit, ze gidst ook voor andere organisaties, musea en verschillende monumenten in de stad.

Musea

  • MAS
  • Plantin-Moretusmuseum
  • Rubenshuis

monumenten

  • Hofkamer
  • Erfgoedbibliotheek
  • Havenhuis

organisaties

  • Combi Sint-Carolus Borromeuskerk – ruien

Boeken & publicaties

Naast het organiseren en uitwerken van rondleidingen, schrijft Natacha ook voor de stadsgids op deze site en boeken over onderwerpen die haar bezighouden.

Architectuur

Architectuur Antwerpen

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur 

Kunst

Barok Antwerpen

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur 

wandeling

Barokpaleizen

Op Open Monumentendag 2018 was het ook 250 jaar geleden dat architect Jan Peter Van Baurscheit overleden was, dat verdiende volgens mij een boek(je) met een wandeling langs zijn ontwerpen in Antwerpen.